چگونه ویژگی‌های پنجره یو پی وی سی خود را تقویت کنیم
نوشته شده توسط : محیا یوسفی

در این که پنجره یو پی وی سی یکی از بهترین راهکار‌های بهینه سازی مصالح در صنعت ساختمان است و اکنون دیگر شکی در آن نیست. استفاده از این دسته از پنجره ها پیشرفت فوق‌العاده‌ای در زمینه بهسازی‌های مربوط به حفظ انرژی در ساختمان پدید آورده است. به خصوص که در ایران هزینه گرمایش و سرمایش خانه چندان مانند دیگر کشور‌ها مانند ترکیه بالا نیست و برای حفظ انرژی ما هزینه زیادی را انجام نمی‌دهیم. به عبارتی پایین بودن قیمت پرداختی برای سرمایش و گرمایش خانه سبب شد تا در دهه‌های 60 تا 90 شمسی، در هنگام خرید خانه، به آخرین چیزی که فکر کنیم هزینه‌های سربار مانند پول آب در تابستان و پول برق و گاز در زمستان باشد.
اما هزینه‌های گرمایش و سرمایش در ایران روبه ازدیاد است و همین سبب می‌شود که امروزه در هنگام خرید خانه به مواردی مانند هزینه‌های سرباری یاد شده فکر کنیم.
پنجره یو پی وی سی یکی از چیز‌هایی است که خیال ما را از این موارد آسوده می‌کند و اگر ویژگی‌ای مانند عایق بودن حرارتی این پنجره‌ها با برخی از ویژگی‌های دیگر تقویت شود ما می‌توانیم بهترین بازده را از این دسته از پنجره‌ها به دست آوریم.

تقویت ویژگی‌های پنجره یو پی وی سی

دیگر ویژگی مهم و حیاتی یک پنجره یو پی وی سی مرغوب، عایق بودن این پنجره در برابر سر و صدا است. محیط شهری هر روز پر سر و صداتر می‌شود و هر روز ما را با چالش‌هایی از دست رو به رو می‌کند. پس برای آن که آسودگی خیال را برای خود پدیدآوریم، نیاز داریم که از بهترین پنجره upvc برای جلوگیری از صدای محیط استفاده کنیم. اما چگونه می‌توان ویژگی‌های یک پنجره یو پی وی سی را تقویت کرد.

تقویت ویژگی‌های حرارتی پنجره یو پی وی سی

برای تقویت این دسته از ویژگی‌های پنجره‌های دوجداره، باید دو موضوع را لحاظ کنیم. یکی آن که خود پنجره را بررسی کنیم و دیگر آن که دیوار‌های خانه را نیز بسنجیم. یکی از اصلی ترین مواضعی که حرارت خانه از آنها به هدر می‌رود پنجره‌هاست. این پنجره‌ها ناگفته پیداست که باید با پنجره‌های یو پی وی سی تعویض شود و پنجره هم از مواد آب بندی کننده در ساختار خود استفاده کند، اما این همه کار نیست. دیوار‌هایی ساخته از گچ و آجر در هر حالت نیازمند پوشش‌های عایق حرارتی هستند. بهترین روش برای عایق کردن دیوارها استفاده از مواد عایقی مانند پشم سنگ و پشم شیشه است. شما با ایجاد یک لایه عایق روی دیوار‌ها به ویژه دیوار‌هایی که پشتی باز دارند آنها را در برابر انتقال گرمای خانه به بیرون مصون می‌کنید. این کار با استفاده از یک لایه لمینت پلاستیکی و کار کردن یک لایه پشم شیشه یا پشم سنگ پشت آن انجام می‌شود. البته برخی دیوارهای پیش ساخته نیز هستند که این دسته از عایق‌ها را در ساختار خود دارند و دیگر نیاز نیست این لایه موارد را در ساختار آنها به کار برد.
سقف خانه بواسطه ضخامت آن چندان نیازی به عایق کاری ندارد. همین طور با درزگیری درب ورود نیز می‌توایند از هدر رفتن حرارت جلوگیری کنید. دره های ورودی هم پرت حرارتی بالایی دارند. اصلی ترین پیشنهاد ما برای عایق کردن درب ورودی استفاده از درب یو پی وی سی و یا درب های ایمنی است. این گونه هم پرت حرارتی خانه خود را از بین می‌برید و هم خانه خود را از دستبرد مصون می‌دارید.

تقویت ویژگی‌های صوتی پنجره یو پی وی سی

عایق بودن صوتی یکی دیگر از ویژگی‌های پنجره یو پی وی سی است. هر چقدر کلاف و پروفیل‌های یو پی وی سی در عایق کردن خانه در برابر پرت حرارتی نقش داشتند؛ شیشه پنجره‌های یو پی وی سی در عایق کردن صوتی مؤثرند. شما با استفاده از یک پنجره دوجداره معمولی می‌توانید تا 70% از صداهای مزاحم محیط خود بکاهید. اما این همه ماجرا نیست. گاهی همان سی درصد باقی مانده برای ما زیاد است، حال مشتری پنجره های دوجداره گاهی به صدا به شدت حساس است و گاهی هم محیط آنچنان پر سر و صداست که با سی درصد صدای برجای مانده، می‌توان سرسام گرفت.
برای این که این مشکل حل شود دو راه وجود دارد یکی آن که پنجره یو پی وی سی خود را سه جداره سفارش دهید. در این حالت یک لایه شیشه به میان پنجره شما اضافه می‌شود تا به راحتی از صدای محیط شما بکاهد.
دیگر راه بالا بردن ضخامت شیشه‌های به کار رفته در پنجره شما است. استفاده از شیشه‌هایی با میلیمتر بیشتر نیز می‌تواند شما را به محیط بی صدا برساند. تقویت پنجره یو پی وی سی را ما بیشتر به کسانی پیشنهاد می‌کنیم که به صدا حساس اند و یا در محیطی بسیار سرد و یا بسیار گرم به سر می‌برند البته سرمایی و گرمایی بودن افراد خانه نیز به شدت در استفاده از روش‌های تقویت حرارتی مؤثر است.
به هر حال ایران یو پی وی سی خود را موظف و ملزم به اجرای فرامین مشتری می‌داند و برای تمام گزینه‌ها دستورات شما آماده ست.





:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 اسفند 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: